Хари Кейн определи драматичната победа на Тотнъм над Лестър като

...
Хари Кейн определи драматичната победа на Тотнъм над Лестър като
Коментари Харесай

Кейн: Никога няма да забравя този мач

Хари Кейн дефинира трагичната победа на Тотнъм над Лестър като мач, който в никакъв случай няма да не помни.

„ Лисиците “ водеха с 2:1 в петата минута на добавеното време, само че резервата Стив Бергвайн означи два пъти в границите на две минути, с цел да донесе трагичната победа на „ шпорите “ на „ Кинг Пауър “. Кейн бе с принос за триумфа, откакто се разписа и даде асистенция за победния гол, като британският национал мъчно намираше думи за това какво значи успеха за него.

„ Какви страсти. Мисля, че като цяло заслужавахме успеха, в случай че би трябвало да бъда почтен. Бяхме по-добри и беше разочароващо да изостанем с 1:2 четвърт час преди края, само че създавахме положения. Просто не би трябвало в никакъв случай да се отказваш. Да вкараме два гола по този метод в добавеното време – това е мач, който в никакъв случай няма да не помни до края на кариерата ми “, показа нападателят на лондончани.

Успехът изкачи Тотнъм на петото място в класирането на Висшата лига, като „ шпорите “ са на точка зад четвъртия Уест Хем и с три мача по-малко. За отбора на Антонио Конте следва посещение на съперника за топ 4 Челси в неделя
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР