Хари е тъжен, откакто напусна армията, заяви бившата редакторка на

...
Хари е тъжен, откакто напусна армията, заяви бившата редакторка на
Коментари Харесай

Приятелка на Даяна: Хари е тъжен

Хари е печален, откогато напусна армията, съобщи някогашната редакторка на „ Vanity Fair “ Тина Браун.

Дамата, която е и авторка на биографията за майка му, принцеса Даяна - „ The Diana Chronicles “, разяснява в новинарската емисия „ Today “, че принцът не се чувствал като пълноправен член на старшия кръг в кралското семейство, което най-вероятно е предизвикало решението му да се отдръпна.

„ Знам, че Хари е доста печален мъж, откогато завърши службата му. Той се усеща като алфа мъжкаря, който няма място в фамилията. В момента има няколко престолонаследника и на върха е пъклен препълнено. Кралицата въпреки всичко не може да ръководи постоянно - Уилям и Чарлз се готвят за прехода си в йерахията. Всичко това не се отрази добре на Хари и той има възприятието, че е изолиран от останалите и желае да се отдели. “

Тина добавя, че без значение дали това е същинската прична зад решението му да се отдръпна от кралските си отговорности, Хари постоянно е бил в позиция на екипен състезател, тъкмо като множеството членове на фамилията.

„ В монархията играеш в тим за един човек, който всички поддържат. Очаква се да изпълняваш разнообразни кралски отговорности. Хари и Меган трябваше да са много ангажирани тази година “.

Браун разяснява, че тази второстепенна позиция не се харесала и на Маркъл, която от дълго време е привикнала да е в основната роля – откогато стана звезда в „ Костюмари “. Тя счита, че херцогинята се почувствала подценена от кралското семейство и лимитирана в изявите си.

„ Повечето им задължения са пр събития. Меган го одобри като загуба на време, тъй като привикна да бъде звезда. “

Но Тина счита, че Мегзит ще бъде кратковременно събитие и че Кралицата ще остави вратата отворена за Хари за момента, в който той реши да се завърне: „ Тя не желае да го отчужди и е подготвена да изчачака пристрастеностите да стихнат. Хари е вторият най-популярен член на фамилията и всички чакаха с неспокойствие Меган да се причисли. Те са скъпи играчи - и Кралицата, и другите го знаят. Елизабет несъмнено няма да им отнеме купите, тъй като, в случай че го направи, те няма да имат тласък да се върнат в бъдеще. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР