Характерът на мъжа зависи от месеца му на раждане. Астролозите

...
Характерът на мъжа зависи от месеца му на раждане. Астролозите
Коментари Харесай

Качествата на мъжа според месеца на раждане

Характерът на мъжа зависи от месеца му на раждане. Астролозите от дълго време имат вяра, че месецът на раждане на индивида въздейства на отношението му към света и развиването на навиците. Като се има поради това съмнение, нашият месец на раждане играе доста значима роля за образуването на характера ни.

Характерът на мъжа съгласно месеца му на раждане
Разберете какво споделя месецът на раждане на вашия мъж за неговия темперамент.

Януари
Мъжете, родени през януари, имат голяма мощ на волята, само че са в положение да запазят детската си спонтанност. Вашият сътрудник е благонадежден, импровизиран и пряк, а лъжата не е неговото оръжие.

Той има брилянтни аналитични умения и за него не е проблем да стане добър водач, който излъчва непоклатимост и успокоение.

Опитва се да заобикаля раздразнителни и взискателни хора. Ако сте търпеливи и можете да се откажете от леко егоистичния си “Аз ”, това е вашият сътрудник.

Февруари
Тези хора са странна комбинация от мощ и накърнимост. Те мислят бързо, взимат решения със светкавична скорост и постоянно се тормозят за бъдещето.

Мъжете, родени през февруари, се обличат непретенциозно, само че с усет, доста са упорити и съвсем не одобряват препоръките на другите. Те знаят по какъв начин да си изкарват прехраната си. Отнема им време, с цел да се покажат от черупката си, само че са извънредно надеждни и почтени.

Март
Мъж, роден през март, се стреми към съвършенство и има добре развъртян разсъдък. Те не са доста авантюристичен настроени, само че с малко поощрение са щастливи да разширят своя мироглед.

Критиката е огромен удар за тях и те постоянно усещат, че не я заслужават. От друга страна, те са въодушевени и постоянно се стремят към триумф. Те са дисциплинирани и чакат същото от другите, макар че знаят, че това не постоянно е допустимо.

Април
Честността, трудолюбието и вниманието на мъжете, родени през април, се демонстрира в съвсем всичко. Те се стремят към върхови достижения и рано или късно ги реализират.

Във връзките тези мъже са много нежни, спокойни и съзнателни. Партньорите им несъмнено са мощни, само че знаят, че могат да им се доверят безпроблемно. Ако имате шанс и вашият сътрудник е роден през този месец, ще бъдете щастливи с него.

Май
Действат бързо и незабавно схващат същността на въпроса. Проблемът е единствено един: в случай че допуснете една-единствена неточност, той ще загуби целия си възторг.

Имат мощни лидерски качества и постоянно са самостоятелни. Те са извънредно толерантни, даже когато са изправени пред рецензия, и търсят сътрудници, които са също толкоз другарски настроени и спокойни, каквито са те самите.

Юни
Мъжете, родени през юни, не се въздействат от мнението на другите, тъй като познават добре мощните си страни.

Поради това те съвсем в никакъв случай не страдат от злоба и яд, имат комплицирана душeвност и се владеят изцяло. Те имат престиж в работата си, само че не са безусловно другарски настроени или разговорливи.

Ето за какво те се нуждаят не от дамата, която няма да им даде минута отмора, а от жена, която цени тяхната просветеност и сексапил.

Юли
Родените през юли са много спокойни и търпеливи, макар че от време на време могат да бъдат доста арогантни и упорити. Те постоянно стават жертва на личната си досетливост и суетност.

За тях светът е като книга: където положителното се бори против злото. Те са привлечени от дами, които повдигат самочувствието им.

Август
Тези мъже са примерни съпрузи и прелестни родители, които са в положение да извлекат максимума от всяка обстановка. Те обичат децата и децата също ги обичат.

В общуването те са почтени и добродушни, постоянно мислят реалистично и могат да поемат отговорност за себе си. Те имат огромен лидерски капацитет, само че би трябвало непрекъснато да се развиват.

Те ненавиждат да бъдат принуждавани да правят скучна работа и да не работят съгласно интуицията си.

Септември
Мъжете, родени през септември, се стремят да станат модели за подражателство, изключително за своите другари и семейство. Те имат доста положителни дипломатически умения, вслушват се във вътрешния си глас във всички сложни обстановки.

Те могат да бъдат страхотни водачи и уредници. Те имат добър разсъдък, с помощта на който могат да обезпечат разцвет за себе си и околните си.

Октомври
Логиката и интуицията са най-важните качества на родените през октомври. Трудно им е да се изразят тактично, само че са почтени, другарски настроени и правилни в страстите си.

Понякога, те страдат от нуждата да се концентрират върху нещо за дълъг интервал от време, само че не желаят и да разочароват другите. Предпочитат да поддържат връзка онлайн и да слушат повече мозъка си, в сравнение с сърцето си.

Ноември
Дипломатичността, предпазливостта и сериозността са отличителните черти на мъжете, родени през този месец. Те са виновни, правят оценка учтивостта и се схващат добре с хората. Те са чувствителни.

Имат огромен шанс в работата си, те са другарски настроени и постоянно в положително въодушевление. Те са доста непрекъснати и желаят да посветят себе си и живота си единствено на една жена, тъй като фамилията е преди всичко за тях. Вкъщи те почиват и се зареждат.

Вижте още: Разберете какво се крие в дълбините на подсъзнанието ви!

Декември
Взискателни, гостоприемни и изобретателни. Мъжете, родени през декември, обичат да вземат решение всеки проблем съвсем незабавно и да не го отсрочват за на следващия ден.

Монотонността е смъртоносна за тях, защото те се стремят към креативно себеизразяване и висок статус в обществото. Парите рядко са проблем за тях, тъй като те знаят по какъв начин да вършат пари. Те са доста деликатни във връзките, обичат съпругите и фамилията си.

Характерът на мъжа и отношението му към близките зависи от месеца на раждане.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР