Хънтър Байдън призна по време на показанията си в сряда,

...
Хънтър Байдън призна по време на показанията си в сряда,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън признава, че е включил баща си на високоговорител, канил го е на срещи, но отрича `участие`

Хънтър Байдън призна по време на показанията си в сряда, че е присъединил татко си, Джо Байдън, на високоговорител с негови бизнес сътрудници и го предложения да се отбие на бизнес обеди, като в същото време поддържа, че татко му в никакъв случай не е взел участие в неговите бизнес покупко-продажби, разкрива дубликат от неговите показания, прегледан от Fox News Digital.

Fox News Digital се снабди с преписа на дълго чаканото удостоверение на Хънтър Байдън. Първият наследник седеше за показания на Капитолийския рид в сряда повече от седем часа като част от следствието за импийчмънт против татко му.

По време на депозирането си Хънтър Байдън свидетелства неведнъж, че татко му не е взел участие в неговите бизнес покупко-продажби.

Когато беше притиснат по отношение на показанията на негови някогашни бизнес сътрудници като Девън Арчър и Роб Уокър – и двамата твърдяха, че Хънтър Байдън е включвал татко си на високоговорител, когато прави бизнес и е участвал на бизнес обяди и срещи – Хънтър Байдън свиде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР