Ханс Клуге, регионалният директор на СЗО за Европа, заяви, че

...
Ханс Клуге, регионалният директор на СЗО за Европа, заяви, че
Коментари Харесай

СЗО: Все още е рано за облекчаване на мерките в Европа

Ханс Клуге, районният шеф на СЗО за Европа, съобщи, че 30 от 53-те страни в европейския район на СЗО са „ забелязали забележителен спад в 14-дневната кумулативна периодичност “.
" И въпреки всичко скоростите на предаване в Европа към момента са доста високи, засягайки здравните системи и натоварвайки услугите, което прави прекомерно рано да бъдат облекчени ", сподели Клуге на онлайн конференция.
Регионалният шеф също по този начин означи, че защото единствено три % от хората в района към този момент са имали доказана зараза, региони, които са били „ наранени един път, “, написа БГНЕС.
 СЗО смята, че маските от плат пазят и против новите разновидности на ковид СЗО смята, че маските от плат пазят и против новите разновидности на ковид
Маските от плат са ефикасни, даже против новите разновидности на ковид, тъй като методът на предаване е същият. Това разгласи Световната зд...
Клуге разказа актуалната обстановка като " пандемичен абсурд ", като означи, че въпреки стартирането на имунизациите да предлага " забележителна вяра... нововъзникващите разновидности на безпокойствие съставляват по-голяма неустановеност и риск ".
В европейския район на СЗО, който включва Русия и няколко страни от Централна Азия, 35 страни са почнали имунизации, споделят от СЗО. Що се отнася до новия вид на вируса, открит за първи път в Обединеното кралство, той е доказан в 33 страни, а разновидността, разпознат за първи път в Южна Африка, е докладван вз 16.
Според данните на AФП за Европа, които изключват някои от страните от Централна Азия в европейския район на СЗО, през последните седем дни новите случаи възлизат на 1 421 692, което е с към 10 % по-малко спрямо предходните седем. Дни след първата годишнина от на COVID-19 в Европа, Клуге съобщи, че " скъсването на веригите за предаване е очевиден приоритет ".
Той също по този начин акцентира, че въздействието върху психологичното здраве в този момент е толкоз мощно, че неприятното психологично здраве се трансформира в " паралелна пандемия ". Позовавайки се на данни от Международната организация на труда (МОТ), Клуге сподели, че половината от хората сред 18 и 29 години, както и 20 % от здравните служащи, страдат от " тревога и меланхолия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР