Хамстер съсипа автомобила на британката Аманда Джонсън, защото се измъкна

...
Хамстер съсипа автомобила на британката Аманда Джонсън, защото се измъкна
Коментари Харесай

Хамстер съсипа семеен автомобил

Хамстер унищожи автомобила на британката Аманда Джонсън, тъй като се измъкна от клетката по пътя от магазина към дома й и остана да върлува в него, заяви в. "Сънди мирър ", цитира "Монитор ".

Аманда Джонсън желала да зарадва децата си с дребното пухкаво животинче. В магазина тя избрала "най-активния и занимателен " хамстер. Докато карала към къщи, обаче й се сторило, че нещо допира крайници й. Тя не обърнала внимание, само че когато това се повторило, погледнала надолу и видяла хамстера зад педала на съединителя. Той очевидно съумял да излезе от клетката си в багажника. Аманда не можела да спре и карала деликатно.

Когато пристигнала, преобърнала автомобила, само че не съумяла да открие новия домакински любим. Цяла вечер проверявала автомобила през 10 минути, с вяра да примами хамстера.

Сутринта открила, че хамстерът е прегризал единия колан. Отишла в сервиз и там й споделили, че са потърпевши и уплътнения, както и пълнежът на седалките. Тормозът траял и нищо не можело да подмами хамстера. Аманда се пробвала да го изгони от автомобила с прахосмукачка, сложила и осем клопката за мишки.

След три дни в сервиза й споделили, че вредите са толкоз огромни, че изискват "часове диагностика и труд ". Хамстерът се заел и с пластмасата и съумял да прегризе една от въздушните възглавници. Той още върлува в автомобила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР