Хамди Илиязов беше избран за рекорден 7-и мандат начело на

...
Хамди Илиязов беше избран за рекорден 7-и мандат начело на
Коментари Харесай

Хамди Илиязов за 7-и път лидер на ДПС Търговище

Хамди Илиязов беше определен за рекорден 7-и мандат отпред на регионалната организация на Движение за права и свободи в Търговище. Това заяви на страницата си във Facebook Младежкото Движение за права и свободи в Търговище.

Единодушно дeлeгaтитe oт oблacттa oтнoвo глacyвaxa зa нeгo, c ĸoeтo гo пpeвъpнaxa в нaй-дългoгoдишния пapтиeн водач в ДΠC нa тoвa нивo.

На 17.10.2020г. се организира десетата постоянна отчетно-изборна регионална конференция на Движение за права и свободи Търговище. Гости на конференцията бяха ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.-председстелят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, народните представители Танер Али, Имрен Мехмедова, Джейхан Ибрямов и Рушен Риза, член на ЦОБ на Движение за права и свободи.

" Пожелаваме на господин Хамди Илиязов здраве, благополучие, доста триумфи и задоволеност от постигнатите цели! ", написаха още младежите на Движение за права и свободи в Търговище.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР