Хамас започнаха, ние ще продължим. Това заяви майор Дорон Спилман

...
Хамас започнаха, ние ще продължим. Това заяви майор Дорон Спилман
Коментари Харесай

Израелската армия: Хамас започна, ние ще ги довършим!

" Хамас " започнаха, ние ще продължим. Това съобщи майор Дорон Спилман - представител на израелската войска. 

В нощта против сряда болница в Газа беше атакувана. В лечебното заведение доста от жителите на Газа са се криели от бомбардировките. Според представител на министерството на опазването на здравето в палестинската територия починалите са над 500. Свидетели описват, че прибирането на телата на починалите към момента продължава.

Спилман изрично отхвърли, че Израел е поразила болничното заведение. 

По думите му израелските отбранителни сили имат сигурни доказателства, че този гърмеж е породен от палестинската въоръжена формация „ Ислямски джихад “ от тяхна „ неправилно изстреляна ракета “.

„ През миналата нощ ние ударихме доста стратегически цели в Газа. Убихме Айман Нуфал, член на Генералния боен съвет на „ Хамас “ и Осама Мазини, един от основните им командири. И това е значима стъпка в отслабването на „ Хамас “, знаем, че „ Хамас “ го усеща. Ние ще продължим, те го започнаха. Ние ще се уверим, че всеки човек, който е обвързван със зверствата в Израел от „ Хамас “, към този момент няма да може да работи “, заяви майор Дорон Спилман пред bTV. 

Същата информация е подадена и на президента на Съединените щати Джо Байдън. Майор Дорон Спилман удостовери също, че досега има информация за 199 заложници, измежду тях и бебета – по-малки от 10 месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР