Хамас ще освободи повече от 100 оставащи заложници от Газа

...
Хамас ще освободи повече от 100 оставащи заложници от Газа
Коментари Харесай

Хамас казва, че само постоянно прекратяване на огъня ще освободи останалите заложници, тъй като Израел разширява офанзивата

Хамас ще освободи повече от 100 оставащи заложници от Газа единствено при непрекъснато преустановяване на огъня, сподели представител на терористичната група в четвъртък като Израел уголемява своята атака.

„ Частично или краткотрайно преустановяване на експанзията “ няма да разреши освобождението на към 115 заложници, които към момента са на палестинската територия, сподели представителят на Хамас.

Предупреждението от Хамас идва, когато Израел ескалира наземната си война в Газа през последната седмица, принуждавайки десетки хиляди към този момент разселени палестинци още веднъж да бягат за сигурност.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин беседва с израелския министър на защитата Йоав Галант в четвъртък и акцентира „ значимостта на отбраната на цивилните в Газа и ускоряването на филантропичната помощ “.

Същия ден израелските сили нападнаха Хан Юнис, основният южен град на линията Газа, който е цялостен със фамилии, останали без дом вследствие на спора.

Израелските отбранителни сили обявиха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР