ХълцанеНищо чудно, че казват, че ако хълцането е настойчиво, значи

...
ХълцанеНищо чудно, че казват, че ако хълцането е настойчиво, значи
Коментари Харесай

Петте сигурни знака, че някой мисли за вас

Хълцане
Нищо чудно, че споделят, че в случай че хълцането е упорито, значи някой ви помни. Тази религия съществува от доста епохи и, колкото и да е необичайно, тя е вярна. По време на хълцане мозъкът получава сигнали, човек се разсейва от работата и всичко, което съществува в света, с цел да постави завършек на неприятното хълцане. Между другото, най-често човек прибягва до телефона или беседва с най-близките си.

Бели пера
Ако виждате на всички места бели пера – да, същински пера – то това е явен знак, че той мисли за вас. Но не обръщайте внимание на единственото перо, което сте срещнали преди три години. Вярно, в случай че това се случва много постоянно, тогава можете да бъдете сигурни. Факт е, че от антични времена белите птици и техните пера се смятат за знак на обич, непорочност и непорочност. Този облик и асоциация е толкоз мощно застъпена в нашето подсъзнание, че мозъкът прави всичко, с цел да притегли вниманието ви.

Виждате го в фантазиите си
Отдавна е потвърдено, че в съня си човек е в положение да види това, което не вижда в живота. Може би сънуваният Брад Пит не приказва за нищо, само че непосредствен другар или вашият сътрудник значи противоположното. Всъщност подсъзнанието в съня се пробва да ни насочи някъде, а също и да ни отбрани. Знайте, че не мечтаем за хора, към които не сме пламенно привързани.

Изведнъж си спомняте човек
Без никаква причина. Съвсем инцидентно си го спомняте, само че и бързо забравяте. В такива моменти той изпраща телепатични сигнали и те стигат до вас. Между другото, това е най-малкото нещо, на което е способно подсъзнанието.

Неочакван прилив на страсти
По време на мощен прилив на страсти, без значение дали са позитивни или негативни, ще желаете да го информирате за това. Силните страсти също ви карат да бъдете привлечени от някогашния си, най-вероятно към момента сте привързани един към различен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР