Халфът на Ювентус Адриен Рабио е поискал от Манчестър Юнайте

...
Халфът на Ювентус Адриен Рабио е поискал от Манчестър Юнайте
Коментари Харесай

Рабио иска от Юнайтед значително по-висока заплата

Халфът на Ювентус Адриен Рабио е изискал от Манчестър Юнайте доста нарастване на заплата спрямо това, което получава сега, с цел да премине на " Олд Трафорд ". Двата клуба към този момент на процедура се споразумяха между тях за договорка на стойност 15 милиона паунда плюс възможни бонуси, като в този момент " алените дяволи " договарят с майката на играча Вероник, която е и негов сътрудник.

Според " Гадзета дело спорт " сега Рабио получава по към 7 милиона евро годишно, което се равнява на 113 000 паунда седмично. Сега той претендира за заплащане от 10 милиона евро на година или жестоко 163 000 паунда на седмица.

Рабио е употребявал като спомагателен мотив обстоятелството, че Юнайтед не взе участие в Шампионската лига и по този метод той би трябвало да направи крачка обратно, като не взе участие в най-престижния шампионат. Поради тази причина французина желае финансова отплата. Той упорства сходна уговорка за Шампионската лига да бъде вкарана като гаранция и в контракта му, който съгласно неговите стремежи би трябвало да бъде за период от три години.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР