Халфът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, беше избран за

...
Халфът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, беше избран за
Коментари Харесай

Ивайло Чочев е Играч на полусезона в ЦСКА 1948

Халфът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, беше определен за Играч на полусезона. Гласуването се организира на страницата на клуба във Facebook, а почитателите на " алените " бяха единомислещи в избора си. 

" Ивайло Чочев завоюва изрично вота за Играч на полусезона в ЦСКА.

Гласуването се организира в страницата на клуба във Facebook, а почитателите на „ алените “ бяха значително единомислещи и показаха халфа на тима като най-хубав през миналия есенен дял в efbet Лига и шампионата за Купата на България.

Както обещахме, един от гласувалите беше изтеглен след лотария и ще получи специфични дарове – халба на ЦСКА, шал на отбора и картичка с автограф на нашия Играч на полусезона. Късметлията се споделя Иво Кантарджиев. Молим печелившият да се свърже с екипа ни в работен ден на телефон: 088 2747014, с цел да разбере по какъв начин ще получи премията си.

Чочев безспорно е огромният водач на ЦСКА дотук през акцията, като полузащитникът продължава да оглавява безапелационно голмайсторската листа в шампионата със своите 14 попадения – с четири пред втория и третия в подреждането Тисера от Лудогорец и Бароан от Ботев (Пловдив).

Бившият състезател на италианския Палермо изигра 17 дуела в efbet Лига и 2 за Купата на България през есента, в които записа общо 1688 минути, а към сметката си с изключение на 14-те гола добави и 4 асистенции. Ивайло Чочев се причисли към ЦСКА през лятото на 2020 година и последователно се наложи като един от най-силно предствящите се родни футболисти в шампионата с общо 68 публични мача с алената фланелка, 31 попадения и 8 асистенции.

Пожелаваме на нашия Играч на сезона здраве, шанс и още доста извоювани борби с ЦСКА!

Честито! ", написаха от клуба. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР