Халфът на сподели как вижда бъдещето си в кралския клуб.

...
Халфът на сподели как вижда бъдещето си в кралския клуб.
Коментари Харесай

Модрич: Докато съм важен за Реал, ще се надявам да остана

Халфът на показа по какъв начин вижда бъдещето си в кралския клуб. Мнозина чакат това да е неговият финален сезон на " ", само че 35-годишният хърватин се надява да остане по-дълго.

" Бих се радвал да подпиша нов контракт и да продължа да играя в Реал, само че съзнавам, че към този момент не съм млад и клубът би трябвало да вземе решение, което да е положително за всички страни. Докато съм значим за тима, ще се надявам да остана. Ако това се промени, ще диря нови провокации, само че сега нещо сходно не е на дневен ред ", разяснява Модрид пред медиите в родината си.
" Ситуацията е същата като в националния тим. Не си върша дълготрайни проекти, а мисля по какъв начин да се представям на равнище във всеки мач. След това ще забележим какво ще се случи ", добави хърватинът.

Реал купи Модрич от през 2012 година. С " белите " халфът завоюва 4 пъти Шампионската лига, 2 пъти купата в Испания, 3 пъти Суперкупата на Испания и един път Купата на краля. Именно той прекъсна хегемонията на и в анкетата за " Златната топка ", като подвигна оценката през 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР