Халфът на РБ Лайпциг Амаду Хайдара наруши мълчанието си по

...
Халфът на РБ Лайпциг Амаду Хайдара наруши мълчанието си по
Коментари Харесай

Отива ли в Ман Юнайтед? Звезда на РБ Лайпциг и любимец на Рангник отговори на въпроса

Халфът на Република България Лайпциг Амаду Хайдара наруши мълчанието си във връзка с слуховете, които го свързват с прекосяването в обичания от детството му клуб Манчестър Юнайтед.

23-годишният малиец притегли интереса на много клубове в Европа след няколко впечатляващи изяви от централния халф, не на последно място и в Шампионската лига.
 Официално: Доменико Тадеско е новият старши-треньор на Република България Лайпциг
Официално: Доменико Тадеско е новият старши-треньор на Република България Лайпциг

Наследява на поста Джеси Марш

Слуховете за прекосяване в Юнайтед през януари се усилиха, откакто краткотрайният управител Ралф Рангник беше индивидът, който го докара в сегашния му клуб, когато беше отпред през 2019 година.

Спекулациите бяха в допълнение подхранени, когато изпълнителният шеф на Република България Лайпциг Оливър Минцлаф неотдавна разкри, че Рангник " обича " Хайдара. Той добави, че клубът от Бундеслигата се стреми да обвърже халфа с нов контракт.

Сега Хайдара приказва пред медиите в Германия и сподели, че е бил почитател на " алените дяволи " като юноша и няколко клубни митове са били негови идоли.

" Всеки е имал обичан тим като дете. Моят беше Манчестър Юнайтед ", сподели той пред Bild.

" Бях огромен почитател на Кристиано Роналдо, харесвах Пол Скоулс, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Андерсън. Но в случай че желаете да говорите с мен за клюки: аз съм в Лайпциг и се усещам добре. "

" Да, Ралф играе доста огромна роля в кариерата ми. Не забравяйте, че когато Лайпциг искаше да ме вземе, аз скъсах кръстни връзки, само че той сподели, че би трябвало да дойда по този начин или другояче. Тогава не чаках това. Много съм му признателен, тъй като той в действителност ме искаше и имаше огромно доверие в мен. По-късно той ми сподели да остана в Лайпциг и да имам вяра, че Юлиан Нагелсман ще ме направи по-добър ", добави Хайдара.

Хайдара е изиграл 17 мача във всички шампионати за своя клуб през този сезон, отбелязвайки три гола.
 Рангник с рецензия към футболистите на Юнайтед
Рангник с рецензия към футболистите на Юнайтед

" Не споделям с сътрудници чрез медиите или конференциите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР