Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера е уверен, че

...
Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера е уверен, че
Коментари Харесай

Ерера: ПСЖ не е клуб, който продава звездите си

Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера е убеден, че звездите Неймар и Килиан Мбапе ще останат в клуба. Около двамата има непрекъснати клюки за трасфери, главно в Реал Мадрид и Барселона.

Попитан кой ще е по-трудно за ПСЖ да задържи, той отговори: " Не знам, тъй като не знам какъв брой печелят или приходите, които носят на клуба. Но знам, че двамата са съществени за плана и аз ги виждам доста щастливи в ПСЖ.

Трябва да вземете поради един главен принцип и аз съм приказвал с него с Килиан. ПСЖ не е клуб, който продава звездите си, а в противен случай - той купува. Той има задоволително икономическа мощност, с цел да задържи и двамата. "

Пред вестник " AS " Ерера описа и за работата си с Жозе Моуриньо, до момента в който беше в Манчестър Юнайтед. " Изпитвам единствено признателност към него. Първият от сезоните му беше приказен, с три трофея и бях определен от почитателите за най-хубав състезател на сезона.

Той има темперамент, да, само че в случай че си прям с него, работиш крепко, не се криеш, няма да имаш проблеми. Разбирам го, тъй като аз мисля по същия метод. Трябва да си корав. Той е звяр с хора, които не са почтени ", показа испанецът.

Ander Herrera claims Jose Mourinho 'beasts people who are not honest with him' https://t.co/Y9KD6BekXI
— Irish Mirror Sport (@MirrorSportIE) June 7, 2020
Той разкри, че е останал сюрпризиран от решението френското състезание да бъде прекъснато: " Ние в ПСЖ бяхме доста сюрпризирани. Спомням си в един общ диалог доста от нас бяха шокирани. Някои не можеха да повярват. Мисля, че беше преждевременно решение. Още не знаем дали двете френски купи ще се играят през август. Шампионската лига няма дата за завръщане. Все още има доста неясноти. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР