Халфът на националния отбор на САЩ Джовани Рейна се извини

...
Халфът на националния отбор на САЩ Джовани Рейна се извини
Коментари Харесай

Национал на САЩ се извини за поведението си по време на Мондиала в Катар

Халфът на националния тим на Съединени американски щати Джовани Рейна се извини за държанието си по време на Мондиал 2022 в Катар.

" Надявах се, че няма да се разясняват тъкмо тези събития. Сигурен съм, че всичко, което се случва в тима, би трябвало да остане загадка. Бяха направени изказвания по отношение на моя професионализъм и темперамент. Преди Световното състезание треньорът ми сподели, че ролята ми в шампионата ще бъде доста лимитирана. Бях унищожен.

Много прочувствен съм като човек и признавам, че разреших на страстите да вземат най-хубавото от мен и да окажат въздействие върху представянето ми. Извиних се на моите съотборници и треньора за това и те ми споделиха, че ми е простено. Надявам се, че ще се съсредоточим единствено върху това, което е в полза на националния тим, с цел да можем да реализираме огромен триумф на Мондиал 2026 ", написа Рейна в обществената мрежа, представен от международните организации.

20-годишният Рейна не игра като титуляр в нито един мач на Съединени американски щати на шампионата в Катар. Халфът влезе като запаса в срещата от осминафиналите сред Нидерландия и американците (3:1).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР