Халфът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш смята, че тимът

...
Халфът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш смята, че тимът
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Юнайтед заслужава да играе в Шампионска лига

Халфът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш счита, че отборът е задължен да се класира за Шампионска лига в края на сезона.

" Червените дяволи " са четвърти в таблицата на Висшата лига, с точка пред Ливърпул. Изоставането от третия Нюкасъл е 2 пункта.

" Искаме да играем в Шампионската лига. Този клуб го заслужава, този клуб би трябвало да бъде там. Мисля, че нашите играчи също заслужават да бъдат там, тъй като имаме страховит тим, който прави страхотна работа този сезон, макар че никой не смяташе, че Ман Юнайтед може да се състезава за топ 4.

Знаем, че в този момент всички споделят: " О, Ман Юнайтед е добър ". Но си припомням по какъв начин при започване на сезона всички си мислеха, че нашият тим няма да влезе в топ 6. Мисля, че изненадахме добре тези хора, само че този резултат не ни изненада. Знаехме, че можем да бъдем там, където сме в този момент. Знаем, че можем да бъдем още по-нагоре в таблицата.

Имали сме спадове. Затова се борим за топ 4, а не за освен това. Но мисля, че скоро този клуб и тези играчи ще се борят за доста по-големи неща ", сподели Фернандеш.
 Ман Юнайтед напира за Ян Зомер
Ман Юнайтед напира за Ян Зомер

Вратарят със странна уговорка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР