Халфът на Ливърпул Наби Кейта, който е бивш играч на

...
Халфът на Ливърпул Наби Кейта, който е бивш играч на
Коментари Харесай

Кейта: В Ливърпул има доста експерти по темата Байерн

Халфът на Ливърпул Наби Кейта, който е някогашен състезател на Република България (Лайпциг), е пределно стимулиран да се показа мощно в идния дуел от 1/8-финалите на Шампионската лига против неговия добре прочут противник Байерн (Мюнхен). През март предходната година гвинеецът даже се разписа при успеха на тогавашния си тим над баварците с 2:1 в дуел от Бундеслигата. Кайта обаче не е единственият в лагера на Ливърпул, който познава добре Байерн. Юрген Клоп и Джердан Шакири, който е някогашен футболист на клуба от " Алианц Арена ", също имат какво да споделят на своите съотборници преди мача във вторник.

" Аз не съм единственият специалист във връзка с мачовете против Байерн. В лицето на Джердан Шкири имаме някогашен състезател на този тим. И, несъмнено, Юрген Клоп знае всичко за тях. Но, да, познавам силата на Байерн и знам по какъв начин се играе против тях.

Дойдох в Ливърпул, с цел да спечелвам титли. В шампионата вървим добре, и имаме късмет и в Шампионската лига. Работим крепко, с цел да подарим един или различен трофей на почитателите в края на сезона ", съобщи Кейта.

Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 19 февруари  Ливърпул 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР