Халфът на Ливърпул Джеймс Милнър призна, че не иска английски

...
Халфът на Ливърпул Джеймс Милнър призна, че не иска английски
Коментари Харесай

Милнър не иска английски съперник на 1/4-финала

Халфът на Ливърпул Джеймс Милнър призна, че не желае британски противник на 1/4-финала в Шампионската лига. Тази вечер отборът му се добра до тази фаза след триумф с 3:1 над Байерн (Мюнхен) в реванша. Мърсисайдци станаха четвъртият участник от Албиона на този стадий от конкуренцията.

“Това е хубаво за британския футбол. Това желаеме всички. В същото време обаче не мисля, че желаеме да играем един против различен в идващия кръг, само че ще забележим какво ще отреди жребият. Имаме положителни мемоари от предходната година и нека продължим в същия дух колкото се може по-напред в турнира”, съобщи Милнър.

Ветеранът трябваше да поеме диригенстката палка в средата на терена, откакто Джордан Хендерсън получи травма още при започване на мача.

“Това демонстрира какъв тим сме. Не е лесон да загубиш капитана си на толкоз ранен стадий от мача, само че все пак се справихме добре. Фабиньо влезе, а малко по-късно отбелязахме гол. Резултатът е добър. Не показахме най-хубавия футбол, само че пък се защитавахме добре и стигнахме до триумфа. Ван Дайк означи следващ гол. Ако би трябвало да съм почтен, той би трябвало да бележи даже повече с този ръст”, пошегува се халфът.

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 март  Байерн Мюнхен 1:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР