Халфът на Левски Илиян Стефанов говори за първите си мачове

...
Халфът на Левски Илиян Стефанов говори за първите си мачове
Коментари Харесай

Илиян Стефанов: Левски е частицата от пъзела, която ми липсваше

Халфът на Левски Илиян Стефанов приказва за първите си мачове с екипа на " сините " и работата си със Станимир Стоилов.

" Това беше незавършената парченце, че съм младеж на тима и е необикновено това да се случи. Разбира се, че имах визия, че мога да се завърна. Всяко момче от школата има такава фантазия, която непрекъснато участва в мислите му. Най-важното е, че съм в Левски, а по-скоро имаше спекулации. Като всеки футболен трансфер се случиха нещата - интерес от клуба и футболиста, нищо повече ", съобщи Стефанов за " Диема спорт ".

" Имаше дълго " уау " и еуфория в първия ми мач за Левски. Тази парченце от пъзела, която дълго ми липсваше, се сложи. Амбициозен съм и футболът непрекъснато ме следва, това ме прави по-добър човек и футболист. Кауза е да се усъвършенствам непрекъснато и да давам всичко от себе си. Резултатът е красноречивият. Във всяка една позиция в нападателен проект мога да допринеса за тима.
 Левски пусна на търг фланелката на Илиян Стефанов от мача с Локо (Сф)
Левски пусна на търг фланелката на Илиян Стефанов от мача с Локо (Сф)

Халфът вкара единственото попадение в срещата

При гола всеки един нападател знае, че би трябвало да търси гола. Това бе и при попадението ми против Локомотив (София). Колективът в Левски е страховит. От първия ден, когато дойдох, посредством и на Георги Миланов и Николай Михайлов, бях приветстван. Много от момчетата ги познавах. Двамата са водачите, няма какво да го крием. Играли са на такова равнище, че е без коментар ", добави още той.

" Г-н Димитър Димитров доста го почитам, както и неговото семейство. Благодарен съм, макар късата работа, ми бе доста потребен. Даде ми доста забавни елементи за моята позиция. Сериозно момче съм и виждам да се усъвършенствам непрекъснато. За Станимир Стоилов няма да бъда аз индивида, който да разясня. Това е един от най-хубавите треньори в България. Има си друг вид работа и се вижда в резултатите му. В мигът, в който пое Левски, като че ли с магическа пръчка и тимът потегли нагоре ", сподели халфът.

" Левски би трябвало да се бори на всеки един фронт за влизане в Европа. Това е отговорът за клуб като Левски. Предстои ни нелесно посещение против Пирин, само че всеки тим си има слабите страни и ще нападаме трите точки. Преди мача с Лудогорец имаме два значими мача. Сега е пауза и може да поработим върху структурата, която липсва на тима и може да ни направи доста по-добри ", приключи Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР