Халфът на изрази вълнението си преди утрешния сблъсък с в

...
Халфът на изрази вълнението си преди утрешния сблъсък с в
Коментари Харесай

Чалханоолу: Отдавна чакам мача с Ливърпул, искам да видя колко сме силни

Халфът на изрази вълнението си преди утрешния конфликт с в Шампионската лига, като също по този начин призна, че не чака неговият тим да има доста благоприятни условия за гол в този дуел.

„ Играхме добре и в двата мача против, само че сътворихме много положения без да ги вкараме. Винаги сътворяваме много благоприятни условия за гол, само че на следващия ден ще имаме единствено две-три, тъй че би трябвало да се възползваме оптимално от тях. Очаквам натоварен мач. имат динамични халфове, само че ще би трябвало да излезем на терена с темперамент. Отдавна очаквам този мач, желая да видя какъв брой сме мощни. Мисля, че тайната на положителния ми сезон е манталитетът ми, който е същият като този на. Отборът постоянно желае да печели и победи със Скудетото през предишния сезон. Всички, отпред с треньора, ми оказват помощ тук. Играя нова роля, която ми харесва повече, играя повече с топката. Станах по-добър с помощта на треньора и неговия щаб. Те постоянно ни оказват помощ и аз правя каквото би трябвало на терена.

Имам доста другари в, само че не мисля, че те ще ни поддържат против. Така или другояче, това не ме интересува, виждам само себе си. Трябва да се подготвим за мача добре, това е единственото, което ме вълнува. Вече съумях да печеля трофей с тима за шест месеца (Суперкупата на Италия – б.р.). Също по този начин желая да печеля Купата на Италия, а Шампионската лига е фантазия. Трябва да сме обединени и на следващия ден да потвърдим нашата стойност. Ако играем по този начин, както знаем, можем да се оправим добре “, разяснява на конференция преди мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР