Халфът на хърватския национален отбор Иван Ракитич похвали кариерата и

...
Халфът на хърватския национален отбор Иван Ракитич похвали кариерата и
Коментари Харесай

Ракитич: Модрич не бива да напуска Реал Мадрид

Халфът на хърватския народен тим Иван Ракитич похвали кариерата и изявите на своя съотборник в състава на " ватрените " Лука Модрич.

" Някой ден той ще се пенсионира или ще напусне Реал Мадрид, само че всички можем да се съгласим, че моментът не е в този момент. Да забележим какво решение ще вземе управлението на Реал Мадрид и неговия президент Флорентино Перес. Просто би трябвало да се вслушате в думите на неговия съотборник Родриго: оня ден той сподели, че Лука е моторът, който ги движи напред. Съгласен съм, че всички изпитват голям почит към Лука. Той е като огледало на хърватския футбол, всички виждаме себе си отразени в това, което прави. Надявам се той и Реал Мадрид да решат да останат дружно, с цел да можем да се насладим на неговия футбол в Испания. Модрич може да играе страховит футбол най-малко още три сезона ", съобщи Ракитич, представен от вестник Апелативен съд.

Договорът на 37-годишния Модрич с Реал Мадрид изтича през лятото на 2023 година. Хърватинът играе за столичани от август 2012 година.

В момента Иван Ракитич кара своя втори интервал в Севиля, откакто сред 2014 и 2020 година носи екипа на Барселона.

Автор: Асен Даскалов/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР