Халфът на Байерн се контузи в дербито срещу и беше

...
Халфът на Байерн се контузи в дербито срещу и беше
Коментари Харесай

Прогнозите за Кимих не са добри

Халфът на Байерн се контузи в дербито против и беше сменен наложително, а първичните прогнози сочат, че контузията му не е лека. Според " Билд " става дума за скъсване на странични връзки на коляното. От клуба още не са дали информация за положението на немския национал, а старши треньорът прикани да не се спекулира ненужно.

" Трябва да изчакаме мнението на експертите за точна диагноза. Кимих е един от най-важните ни футболисти и сигурно няма да е елементарно да се оправим с отсъствието му ", сбит беше наставникът на баварския гранд.

On Kimmich's injury, Hansi Flick says there's no need to speculate and we have to wait for the specialists to make an exact diagnosis. Flick also says that it won't be easy to replace Kimmich as he's key in midfield
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) Халфът пострада след единоборство с голмайстора на Борусия, при което самият той извърши нарушаване и получи жълт картон.

" Получи се доста първокласен мач. И двата тима действаха на висока скорост и създдоха много голови положения. Ние бяхме по-ефективни пред противниковата врата. Победата ни е изцяло заслужена. Борусия се възползва от някои наши неточности. Трябва да сме търпеливи, тогава бъркаме по-малко ", разяснява самия дуел Флик.

Успехът с 3:2 беше десети подред за Байерн във всички шампионати. Като цяло през новия сезон мюнхенци имат 12 победи от 13 мача. Те изгубиха само гостуването си на в Бундеслигата (1:4).

В класирането Байерн е отпред с 18 точки, пред Република България Лайцпиг с 16 и Борусия (Дортмунд) с 15. След паузата за националните тимове европейският клубен първенец ще е хазаин на. Бундеслига 7 кръг, събота 7 ноември  Борусия Дортмунд 2:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР