Халфът на Барселона Артуро Видал е обнадежден, че тимът ще

...
Халфът на Барселона Артуро Видал е обнадежден, че тимът ще
Коментари Харесай

Видал посочи кои трима са ключови за Барса този сезон

Халфът на Барселона Артуро Видал е окуражен, че отборът ще направи запаметяващ се сезон, в който може да запише требъл. Стартът не беше толкоз мощен, само че въпреки всичко каталунците започнаха да намират себе си. Чилиецът назова имената на трима свои съотборници, които счита, че са с основна роля за това отборът да извърши задачите си през актуалната акция.

“Това са Ансу Фати, Усман Дембеле и Антоан Гризман. Нарочно не включвам Лионел Меси, тъй като той е от друга планета”, съобщи Видал в изявление за Sport.

“Важно е краят на настоящия сезон да не бъде като предходния - продължи той. - През предходната година започнахме мощно, само че в края не беше добре. Треньорът Ернесто Валверде тества много играчи и към този момент знае от какво се нуждае. Надявам се да ставаме все по-силни и да стигнем до требъл.”

Видал изиска самообладание по отношение на Дембеле, който продължава да не е порядъчен. “Говорим с него, даваме му препоръки. Той доста добре осъзнава какво се случва и е наясно, че се намира в най-големия клуб в света. Сигурен съм, че той ще бъде на нужното ниво”, оптимист е опитният полузащитник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР