Халфът на Арсенал Джак Уилшър обяви официално, че ще напусне

...
Халфът на Арсенал Джак Уилшър обяви официално, че ще напусне
Коментари Харесай

Джак Уилшър обяви, че напуска Арсенал

Халфът на Арсенал Джак Уилшър разгласи публично, че ще напусне клуба. Чрез профила си в обществените мрежи 26-годишният полузащитник, който прекара 17 години при „ топчиите “, разкри, че няма да възобнови договора си, който изтича в края на месеца.

„ Мога да потвърдя, че ще напусна Арсенал, откакто договорът ми изтече. Стигнах до това решение след срещите, които организирах с управлението на клуба, както и с новия управител Унай Емери. Усетих, че нямам изключително огромен избор и че би трябвало да взема това решение по чисто футболни аргументи, разяснява Уилшър.

„ Както бе неведнъж писано в пресата – в последните месеци аз и моите представители водехме договаряния с клуба, с цел да удължа договора си и да остана на Емирейтс. Моето предпочитание по време на договарянията бе да остана в Арсенал. Тук съм от 17 години и постоянно съм се чувствал като част от клуба. Затова даже се съгласих да понижа финансовите си искания. Въпреки това, по време на срещата ми с мениджъра, ми бе обяснено ясно, че с изключение на понижените финансови параметри, доста ще бъде редуцирано и игровото ми време на терена “, добави още някогашният британски национал, който записа 125 мача за първия тим на „ топчиите “ от дебюта му през 2008. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР