Халфът на английския национален отбор Джордан Хендерсън потвърди отдадеността си

...
Халфът на английския национален отбор Джордан Хендерсън потвърди отдадеността си
Коментари Харесай

Хендерсън: Не е хубаво, когато собствените ти фенове те освиркват

Халфът на британския народен тим Джордан Хендерсън удостовери отдадеността си да играе за страната си, макар разочарованието от освиркванията от трибуните при промяната си по време на контролата против Австралия в петък.

Хендерсън носеше капитанската лента при триумфа с 1:0 над австралийците, преди да бъде заменен в 62-а минута. Халфът бе изпратен с освирквания от публиката на " Уембли ".
 Саутгейт към почитателите на Англия: Защо освирквате Хендерсън?
Саутгейт към почитателите на Англия: Защо освирквате Хендерсън?

Хендерсън бе определен за капитан на Англия за мача, като 33-годишният състезател бе на терена 62 минути

33-годишният състезател мина в Саудитската професионална лига от Ливърпул с тригодишен контракт през юли. Преминаването към Саудитска Арабия, където хомосексуалността е противозаконна, шокира мнозина, защото Хендерсън от дълго време е очевиден покровител на ЛГБТ общността.

" Не е хубаво, когато личните ти почитатели те освиркват. Но хората имат свое мнение. Това няма да промени кой съм и какво върша за този тим и за моята страна. Давам безусловно всичко всякога. Все още желая да играя за Англия толкоз дълго, колкото е допустимо, и да дам всичко за тима, за моята страна ", сподели Хендерсън, представен от Скай Спортс.

Той удостовери поддръжката си за кандидатурата на Футболната федерация на Саудитска Арабия за Световното състезание през 2034 година, откакто Катар провежда финалите предходната година.

" Катар свърши страхотна работа. Беше добър шампионат, мисля, че почитателите се любуваха на шампионата и мисля, че Саудитска Арабия не би се справила по-лошо. Така че мисля, че това са вълнуващи времена за Саудитска Арабия като страна и мисля, че ще бъде специфичен шампионат, в случай че в последна сметка го получат ", сподели Хендерсън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР