Халфът Мариян Огнянов отново напусна Левски (Лом), става ясно от

...
Халфът Мариян Огнянов отново напусна Левски (Лом), става ясно от
Коментари Харесай

Латиносапунка: Мариян Огнянов пак си тръгна от Левски

Халфът Мариян Огнянов още веднъж напусна Левски (Лом), излиза наяве от негова обява в обществените мрежи. Мацата си потегли от Лом преди време, след което се завърна, а по негови думи протичащото се в клуба е латиносапунка.

" Не знаят. Не могат, само че желаят. Така бих нарекъл латиносапунката в която участвах до оня ден. Латиносапунката продължава, само че без мое присъединяване към този момент. След, като управителния съвет взе решение да ме освободят. Управителен съвет формиран най-вече от локални предприемачи. При цялото ми почитание, само че хора, които си нямат разбиране от футбола. Единственият човек, който се опита да ме поддържа беше (забележете жена. Наталия Стефанова благодаря ти).
 Нова победа за Спартак (Вн) във Втора лига
Нова победа за Спартак (Вн) във Втора лига

Обрат за " соколите " против Левски (Лом)

Трябва да отбележа, че за мен нещата с Левски Лом бяха завършили още преди месец и половина, когато споделих, че не ми харесва обстановката в клуба. Но тогава ми беше отказано от президента на клуба да си прекратим взаимоотношенията. След освобождението на Емил Велев, президента изиска от мен да се върна и да МУ ПОМОГНА. Върнах се НЕ поради него, а поради част от момчетата в тима, поради хората в града, и несъмнено както нагоре писах, имах настоящ контракт.. Поводът за освобождението ми беше, че се скарах на младото вратарче, което ме репликира на подготовка. Момче, което взеха преди няколко седмици по гледище на треньора. Та това момче, който нито ми е на годините, нито ми е на мачовете, потегли да ми дава отговор. Аз избухнах за първи път в моята кариера и споделих някои неща, за които скърбя. Разбира се, не се стигна до нищо по съществено. Напуснах просто тренировката. В едни други времена по- младите уважаваха и имаха почит към по - опитните футболисти. Трябва да отбележа, че за една година в тима, нямах проблем с нито един футболист. Бях обиден от мача ни във Варна и от резултатите от началото на сезона. Грешките ми несъмнено са доста. Но най-голямата е, че взех доста на драговолно клуба. Исках доста Лом да има боеспособен тим. Да се доближим най-малко малко като организация и метод на работа до другите тимове и градове. Аз и част от настоящия тим си дадохме здравето, силата и сърцата с цел да го има този тим в професионалния футбол.
 Левски (Лом) освободи двама чужденци
Левски (Лом) освободи двама чужденци

Мари и Танда към този момент не са част от състава

Защото този тим, в случай че не беше спечелил първото място във В група, мощно се колебая, че щеше да го има на картата.. Аз обаче не си върша илюзии, че бях освободен единствено поради това. Бях освободен поради младия треньор. Или по-скоро, поради това, че на мача във Варна споделих, че е объркал мача. След като до 70 мин водихме в резултата, той реши да направи смени. Едно от обясненията му бяха, че(забележете) противниковият треньор бил направил 3,4 смени и той трябвало да реагира по някакъв метод. Крайния резултат го знаете несъмнено.. Той не обърка единствено този мач. След загубата от Септември дори не излезе и да приказва пред Диема спорт. Прати асистент треньора. Нямал какво да каже.. Та този треньор,който е на 34 години след мача във Варна на няколко пъти ми сподели да внимавам, тъй като не съм знаел какъв темперамент е. Треньор на който Левски Лом му е втори мъжки тим в кариерата. При цялото ми почитание към треньорската специалност, само че за пръв път срещам толкоз надменен треньор в кариерата си дотук,а съм работил със най-големите треньори на България, за последните 20 години. Станимир Стоилов, Илиян Илиев, Любо Пенев, Ясен Петров да не изброявам всички.. Такова знамение не е било.. Въпреки всичко Успех на Левски Лом! В който обаче се колебая, защото знам, по какъв начин се взимат решенията в клуба. Но за това по нататък.. И тъй като през вчерашния ден беше 15 ти септември. А, Левски Лом сега е учебно заведение за треньори и футболисти. Попътен вятър и сполучлива образователна година ".
 Левски (Лом) отстреля на четири пъти Партизан (Червен бряг)
Левски (Лом) отстреля на четири пъти Партизан (Червен бряг)

Тимът се класира за 1/16-финалите за Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР