Халфът Давид Симао вече не е част от ЦСКА, съобщиха

...
Халфът Давид Симао вече не е част от ЦСКА, съобщиха
Коментари Харесай

ЦСКА се раздели с португалски халф

Халфът Давид Симао към този момент не е част от ЦСКА, оповестиха от клуба. Футболистът, който е на 27 години напуща " Българска войска " единствено година, откакто се причисли към алените.

" Португалският полузащитник Давид Симаов към този момент не е част от ЦСКА. Ръководството и спортно-техническият щаб благодаря на Давид за професионализма и себераздаването му с алената фланелка и му пожелават доста здраве и доста бъдещи професионални триумфи ", се споделя в известие на формалния уебсайт на тима.

Червените не афишират кой е идващият тим на играча и дали раздялата е по взаимно единодушие, или става въпрос за трансфер.

По-рано денем в някои португалски медии, измежду които авторитетното издание " Рекорд " се появиха информации, че Симао е покрай автограф с " Боависта ". В родината на футболиста даже се твърди, че още през вчерашния ден халфът се е сбогувал със съотборниците си.

Футболистът изигра 24 мача за ЦСКА, в които означи три гола и даде три асистенции. Две от попаденията му бяха в последното дерби с " Левски ". На 28 май алените победиха с 3:0, а Симао се разписа на два пъти от директен свободен удар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР