Халф на Бешикташ показа, че има голямо сърце. Йозеф де

...
Халф на Бешикташ показа, че има голямо сърце. Йозеф де
Коментари Харесай

Звезда на Бешикташ ще осинови дете, загубило семейството си при труса

Халф на Бешикташ сподели, че има огромно сърце. Йозеф де Соуза и брачната половинка му желаят да отгледат дете, което е изгубило цялото си семейство при земетресенията от 6 февруари в Турция.

Йозеф де Соуза е на 34 години и играе за гранд от Истанбул от лятото на 2020 година, откакто сред 2015 и 2018 година носи фланелката на Фенербахче.

Трусовете от 6 февруари, които убиха повече от 36 000 души в Турция и Сирия не го оставиха безразличен, заяви уеб сайтът gsp.ro.

Полузащитникът бил в региона на Кахраманмараш, епицентър на първото земетресение, най-голямото, с магнитуд 7,8. Той видял деца, извадени отдолу под руините, бил при тях и в болничното заведение.

Соуза научил, че е едно от тях е останало без семейство. " Обсъдих го със брачната половинка си и взех решение да осиновя момиченце ", написа в. Hürriyet. Той има и концепция да построи сиропиталище в Истанбул.

Докато и публично обаче не бъде доказана гибелта на околните на момичето, осиновяването не може да се случи.

„ Нашите деца, чиито фамилии и родственици не могат да бъдат открити, са взети под грижите на институциите и всичките им потребности са задоволени. Работи се непрестанно, с цел да се открият оживели и жертви. Следователно на този стадий не е допустимо да се разреши осиновяване ", се споделя в известие на Министерството на фамилията и обществените услуги.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР