Хакери нанесоха жесток удар под кръста на фолкаджията Фики Стораро.

...
Хакери нанесоха жесток удар под кръста на фолкаджията Фики Стораро.
Коментари Харесай

Нанесоха жесток удар под кръста на Фики Стораро

Хакери нанесоха нечовечен удар под кръста на фолкаджията Фики Стораро. Недоброжелателите превзеха профила му в Инстаграм, който все още към този момент не е разполагаем и не е ясно дали ще бъде възобновен.

Безкруполната офанзива почнала след 17 февруари, когато изпълнителят и фамилията му чествали рождения ден на сина му Тони. Така фрагментите от тържеството на внука на Тони Стораро сега са налични единствено във Facebook.

Хакерите обаче не се задоволили единствено с завладяването на профила на жертвата си. Явно, до момента в който са имали надзор над него, са разгласили от името на Фики стори със фотография на мъжки сексуален орган, явно внушавайки, че артистът е изтипосал в мрежата личното си достолепие.

Последователите на хитмейкъра били шокирани в неделя, откакто до момента в който преглеждат профила му и се радват на фотоси от рождения ден на детето му, на стори се появила скандалната фотография.

Веднага след " теча " се появи информация, че акаунтът на по-големия наследник на Тони Стораро е бил хакнат от зложелатели, които го изложили като качили нуди фотографията. А в последна сметка фрагментът 18+ изчезна с все профила на Фики.

В изявления в медии се акцентира, че към момента не е ясно дали натопорченият скиптър е благосъстоятелност точно на спечелилия от " Като две капки вода “ или е просто инцидентна фотография, поставена там за да урони престижа на постоянно усмихнатият и добросърдечен реализатор.

Самият Фики обаче разяснява първо пред " Телеграф " обстановката.

Най-вероятно, поради грозния кадър, който са качили, мрежата е изтрила профила ми допусна артистът. Ден след рождения ден на дребния Тони, Фики към този момент нямал достъп до развлекателната платформа. " Профилът ми в Инстаграм е блокиран от петък. В момента работим за възобновяване му. Моята пиарка се свърза персонално с Инстаграм. Преди няколко дни споделиха, че ще се свържат с нас назад. Понеже профилът е със синьо тикче, по този начин процедурата става по-лесна. Нямам концепция кой го е направил “, описа Фики. " Това не е първи или финален случай с хаване на профили на звездите. " Преди известно време бяха изтрили профилите в обществените мрежи на мои сътрудници и другари. Включително и на татко ми Тони Стораро. Има си хора, които вършат тези грозни работи, не знам за какво. Надявам се скоро да го оправят “, добави попфолк изпълнителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР