Хабиб Нурмагомедов не е сигурен дали ще продължи кариерата си

...
Хабиб Нурмагомедов не е сигурен дали ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов ще прецени дали има смисъл да се бие

Хабиб Нурмагомедов не е сигурен дали ще продължи кариерата си след борбата с Тони Фъргюсън в UFC 249. Непобеденият първенец от Дагестани в лека категория загатва за пенсиониране от много време. Баща му даже го посъветва да се пенсионира млад. И въпреки всичко, на 18 април в UFC 249 в Бруклин, Ню Йорк, Нурмагомедов ще заложи купата си против Фъргюсън.

„ Eagle “ не е сигурен по кое време ще се пенсионира, само че знае, че времето наближава и това може би ще бъде последният му дуел.

" Нямам проект за това по кое време ще приключа, само че знам, че няма да е доста надалеч в бъдещето ", съобщи неотдавна Хабиб Нурмагомедов пред RT Sport. „ Това време е доста близо. Не желая да мисля за бъдещето, би трябвало да извърша задачата си през април, ще би трябвало да се удрям, би трябвало да победя. Така че не желая да виждам прекомерно надалеч. Сега имаме конкурент, Тони Фъргюсън, доста сериозен съперник. И мисля, че е належащо да се организира този дуел, тогава ще седнем и помислим какво следва.

Ще разгледаме дали има някакъв смисъл да се удрям повече. Винаги ще има причина за борба - парите. Но ще ни трябват ли? Ще помислим за това. Чувствам се добре в този момент. Аз съм на 31 и това е доста добра възраст за борби и за спорт като цяло. Далеч съм от възрастта за пенсиониране, само че тя наближава. "

Хабиб Нурмагомедов е в очакване и на възможен мач с Конор Макгрегър, в случай че двамата завоюват идните си дуели. " Eagle " обаче остава фокусиран единствено върху идния си мач с „ El Cucuy “.

„ Винаги правя оценка възможностите си по-високо от тези на моите съперници, защото не мога да се впусна в борба, в случай че не съм убеден в себе си ", сподели Нурмагомедов. „ Мисля, че съм доста по-добър от него в битката, аз съм доста по-добър от него физически. По-твърд съм от него и още не съм изгубил, за разлика от него. За разлика от него към момента не съм бил пращан в нокдаун. Той има, мисля че има седем нокдауна в UFC, доста пада от удари. Така че мога да го ударя, ще го ударя много мощно. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР