Гвардейците на лондонския Тауър смениха днес традиционните си червено-златисти униформи

...
Гвардейците на лондонския Тауър смениха днес традиционните си червено-златисти униформи
Коментари Харесай

Гвардейците на лондонския Тауър също облякоха жълти жилетки и започват стачка

Гвардейците на лондонския Тауър смениха през днешния ден обичайните си червено-златисти униформи с "жълти жилетки " в символ на митинг против въвеждането на неизгодна за тях пенсионна система, заяви Франс прес.

Служителите на службата, отговаряща за поддръжката на кралските дворци, в това число митичните "бийфийтъри " (гвардейците на крепостта Тауър) и гвардейците на двореца Кенсингтън, взеха решение да стартират стачка.

Те облякоха светлоотразителните жилетки, носени от протестиращите от другата страна на Ламанша.

Причината за недоволството е решение на техния шеф да вкара нов пенсионен проект, който планува увеличение на вноските им за пенсионно обезпечаване.

"По-младите чиновници ще изгубят доста пари с новия пенсионен проект ", сподели пред Агенция Франс Прес Тереза, наближаваща пенсия служителка. "Съгласили сме се да работим толкоз дълго време (за такива заплати), тъй като пенсионният проект беше добър ", добави тя.

Ведомството, отговарящо за поддръжката на кралските дворци, сподели, че към този момент е предложило "значителна отплата " и е подхванало други ограничения за "11-те % чиновници ", наранени от новата скица. Но това наподобява незадоволително в очите на стачкуващите, означи Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР