Гузният Иван Карастоянов от Денсинг старс не спира да залива

...
Гузният Иван Карастоянов от Денсинг старс не спира да залива
Коментари Харесай

Емануела бясна, че любовника я изостави

Гузният Иван Карастоянов от „ Денсинг старс ” не стопира да залива обществените мрежи със фотоси, клипове и пояснения в обич към брачната половинка си Зорница. Бившият екранен и полов сътрудник на Емануела се отхвърли изненадващо от нея в името на фамилията си.

Според в. „ Уикенд ”, откакто на бял свят излезе половата му случка, настанал сериозен панаир. Красивата брачна половинка на танцьора го е заплашила, че освен ще го напусне, само че ще вземе с нея и сина им Валери, което съкрушило Иван. Затова и той се решил да напусне шоуто в името на фамилията си.

Решението било взето броени часове преди последното издание на танцувалното предаване. Танцьорът се кълне, че не е имал полови връзки с партньорката си от предаването, само че явно половинката не му има вяра. Участници в шоуго издават, че те фактически са имали къса случка. Явно обаче чалга звездата си е паднала по мачото, без да се интересува от това, че той е фамилен мъж. Емануела била гневна от решението му да напусне „ Денсинг старс ”, а нервността й си пролича и от екрана. Тя към този момент била уверена, че е оплела в мрежата си сексапилния Иван. Коментирала пред клежки и размера на мъжкото му достолепие, който бил впечатляващ.

Репортер на „ Уикенд ” видя, че в обществените мрежи брачната половинка му Зорница Карастоянова е харесала всички фотоси на мъжа си, като се изключи тези, на които е в компанията на Емануела. Това приказва задоволително. Малко след напускането на танцьора неговата брачна половинка Зорница разгласява сантиментално видео, в което двамата танцуват на яхта и показват мощна обич и усеща. Часове по-късно пък Иван написа „ Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има държанка, само че не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима ”, явно изирайки жена си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР