Гунар Нелсон (вече 17-3-1 ММА) направи сериозна заявка за пробив

...
Гунар Нелсон (вече 17-3-1 ММА) направи сериозна заявка за пробив
Коментари Харесай

Кървав сблъсък в стил филм на ужасите на UFC 231

Гунар Нелсон (вече 17-3-1 ММА) направи сериозна поръчка за пробив в топ 10 на полусредна категория след злокобна победа със събмишън против Алекс Оливейра (вече 19-5-2, 2 анулирани резултата) в края на втория рунд на главния подгряващ дуел на UFC 231. Публиката в Торонто видя извънредно атрактивен конфликт, завършил в жанр филм на ужасите, защото Нелсон свиреп разкървави лицето на съперника си с десен лакът от "маунт " позиция и бързо се намести, с цел да го задуши от тил.

He roars again!

Welcome back, @GunniNelson! #UFC231 pic.twitter.com/APn2XMPQWt
— UFC (@ufc) December 9, 2018

В първия рунд имаше по малко от всичко за феновете на смесените бойни изкуства в същинския смисъл на думата - двамата започнаха с замени от стойка, само че бързо Нелсон притисна противника до стената, а реферът на кръга вярно направи забележика на Оливейра да не се пази от тейкдаун с улавяне на оградата. Впоследствие тейкдаунът бе сбъднат и бразилецът имаше шанс, че не бе следен от тил, като за секунди имаше заплаха от събмишън.
Vicious ground and pound! #UFC231 pic.twitter.com/0ZDTfnQKxH
— UFC (@ufc) December 9, 2018 Последва катурване на позициите на двамата на земя и Оливейра стартира да постанова съперника с мощен граунд енд паунд, като лицето на Нелсон бе съществено зачервено. Той се опази от още провали в края на рунда, заключвайки краката на противника със своите.

Blood just pouring out of Alex Oliviera's forehead like a faucet after Gunnar Nelson lands an huge elbow from full mount in round 2. #UFC pic.twitter.com/dfR1rx0RRd
— Joey Oddessa (@MMAOdds) December 9, 2018

Двамата дълго се притискаха един различен до оградата при започване на втория рунд, преди Нелсон да реализира тейкдаун 3 минути преди края. Въпреки че кървеше от носа си, той елементарно навлезе в цялостен гард, само че не можеше да се възползва от позицията си елементарно. Реферът ги предизвести да бъдат дейни, а Нелсон от "маунт " опитваше да стигне до триъгълник, а към 60 секунди преди края се усети, че може да пробра и граунд енд паунд.
Gunnar Nelson is a bad man. #UFC231 pic.twitter.com/zTb2f4on9V
— Gavin Kinsel (@GavinKinsel) December 9, 2018 Той разкървави лицето на съперника извънредно брутално единствено с два ужасяващи лакътя, а по-късно майсторски го извъртя за риър некед чоук и стигна до триумфа със събмишън - 4:17 минути от началото на рунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР