Гумени глави - една от емблематичните български рап групи, творила

...
Гумени глави - една от емблематичните български рап групи, творила
Коментари Харесай

Гумени глави смазаха публиката в Бургас, Nana развя българския флаг

" Гумени глави " - една от емблематичните български рап групи, творила шлагери през 90-те години и оставила трайна диря в това потомство, се събра още веднъж на сцена и показва класа, хвърлила в възторг родната аудитория. Мишо Шамара, върнал се от Щатите, дружно със своите другари изпяха най-големите си шлагери, предиздвикали всички да пеят и подскачат до лудост на Spice Music Festival 2023.

" Гумени глави " демонстрираха по какъв начин се прави и по какъв начин могат безусловно да ти създадат " главата мека ", само че с музика и песни (с дребни изключения с цензура), а наред с това да имаш желанието концертът им да не свършва.



Шамара сподели, че не е не запомнил да рапира, канейки на сцената и някой от най-хубавите си другари, творили през тези години, един от тях беше Конс. Най-вълнуващата сценка беше появяването и на сина на Шамара, изпял парче на британски и приключил най-после с прегръдка и прочувственото: " Благодаря за опцията, брат! ", което безусловно просълзи емблематичния рапър.







Nana развълнува тълпата освен с песните си, а и с това, че се преклони пред почитателите, а за край развя българския байрак.

След него на сцената се появиха Snap!, показвайки необикновен контакт с публиката и изпълнили най-големите си шлагери. Пени Форд - първата истинска певица на групата показва глас и физика, не пропускайки да се похвали, че е на 60 години (б.а. - въпреки към момента да е на 59), а наред с това да се фръцне на сцената и да покаже дупето си на публиката.

За край Филипе Оливейра, по-известен като Lucenzo, накара женската част от публиката да кърши снага под звучите на шлагерите му и латино ритми.

В началото на фестивалния ден на сцената се появиха на сцената Apache Indian, Culture Beat и Kate Ryan.

Разбира се, най-голямата вест от вечерта беше оповестяването на седем от изпълнителите, които ще се появят на сцената на идващото издание на фестивала, който ще се организира на 2 и 3 август 2024 година - още веднъж на Морска гара Бургас.



Феновете ще могат да се радват на осъществяванията на E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage.

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини " На мрачно ". Цената на билета до 31 август е 99 лева

Връщайки се към представлението от последната вечер на фестивала, заслужава да се означи, че публиката беше в пъти повече от петък - нещо, на което няма по какъв начин да не бъде радващо. Във възрастов диапазон от пет до 75 години, феновете на диско музиката танцуваха и пяха сйс своите любимци, признали за следващ път, че родната аудитория е една от най-хубавите, пред които са излизали на сцена в света.

Завърналият се от Съединени американски щати Мишо Шамара показва, че не е не запомнил да рапира, канейки на сцената и някой от най-хубавите си другари, творили през тези години, един от тях беше Конс. Най-вълнуващата сценка беше появяването и на сина на Шамара, изпял парче на британски и приключил най-после с прегръдка и прочувственото: " Благодаря за опцията, брат! ", което безусловно просълзи емблематичния рапър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР