Гугъл мапс е пълен с невероятни изобрежения, а част от

...
Гугъл мапс е пълен с невероятни изобрежения, а част от
Коментари Харесай

Гугъл мапс откри огромна черна дупка в Тихия океан

Гугъл мапс е цялостен с невероятни изобрежения, а част от тях са необясними.

За множеството хора Гугъл Maps е потребен, когато желаят да стигнат от точка А до точка Б. Но има една дребна група любопитковци, за които приложението е безконечен източник на мистерии.

Ако гледате задоволително деликатно, можете да откриете доста странни обекти, които като че ли прикриват нещо нереално. Или пък просто да са знак, че Гугъл Maps не е съвършен, споделя Блиц.

Каквато и да е истината, дебатът за тези обекти постоянно е яростен и забавен.

Точно подобен спор се развихри, когато един консуматор на Reddit откри нещо, наподобяващо на черна дупка по средата на океана, ползвайки тъкмо Гугъл Maps.

„ Какво е това, ма*ка му! “, написа потребителят в псевдоним kokoblocks. „ Изобщо не наподобява на остров “, добави той е подтемата за Гугъл Maps.

Едно от първите догатки беше, че островът може да се загадка военна база. „ Изглежда цензурирано по някаква причина “, счита коментиращ.

„ Първата ми мисъл е, че е цензурирано. Няма никаква логичност естествено образувание да е такова черно на подобен дребен остров “, разяснява различен.

Гугъл постоянно замъглява „ чувствителни места “ военни бази или дворове на затвори, оповестява Live Science. Това се прави, с цел да не се разкрие информация за тяхното местонахождение и устройство.

„ Може да е под земята вулкан, което е повода за черното, в случай че предположим, че това не е дупка. Най-вероятно магмена канара “, счита консуматор.

Някои хора употребяват случая да се пошегуват, акцентирайки, че това може да е островът от сериала „ Изгубени “. Друг пък написа: „ Очевидно това е вход към Кухата земя! “, подигравайки се с теорията, че Земята е изцяло куха.

Всички тези хора ще се разочароват, когато схванат, че това мистериозно място на Гугъл Maps е остров Восток. Той се намира североизточно от Нова Зеландия и принадлежи на Република Кирибати – островна страна в Централния Пасифик, състояща се от 33 коралови атола и острова.

Черното на фотографията също си има пояснение.

„ Това, което виждате като черно, в действителност е доста мрачно зелено. Това е доста гъста гора от дървета писония “, разкрива коментиращ с псевдоним SatisfactionAny20.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР