Губернаторът републиканец на Флорида Рон Десантис ще се включи другата

...
Губернаторът републиканец на Флорида Рон Десантис ще се включи другата
Коментари Харесай

Губернаторът на Флорида Рон Десантис официално ще влезе в президентската надпревара в САЩ

Губернаторът републиканец на Флорида Рон Десантис ще се включи другата седмица публично в конкуренцията за изборите за президент на Съединени американски щати през 2024 година, съгласно добре осведомени източници на Ройтерс.

Десантис евентуално ще подаде документите за издигане на кандидатурата си на 25 май, с цел да съвпадне събитието с дарителска среща в Маями, а към този момент по-официалното, същинско начало на акцията му ще бъде сложено на 29 май, сподели единият от източниците.

В текста на поканата към донорите за срещата на 25 май се споделя, че те ще бъдат впрегнати " в работа ", явен намек за събиране на средства за Десантис, сподели различен добре информиран източник.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп има безапелационна преднина в първичната конкуренция за определянето на претендента на Републиканската партия за президентските избори следващата година, сподели неотдавнашно изследване на Ройтерс/Ипсос.

От позиция на профила на Десантис измежду републиканците на изгряваща звезда, както и на умеенето му да набира средства от донори той евентуално ще се окаже най-голямата опасност за Тръмп, който в последните седмици ускори политическите офанзиви против губернатора на Флорида.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР