Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул защити изпращането на войски

...
Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул защити изпращането на войски
Коментари Харесай

Губернаторът Кати Хочул отвърна на критиците за изпращането на Националната гвардия да защитава подлезите на Ню Йорк: `Не го вярвам`

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул отбрани изпращането на войски от Националната армия в Ню Йорк Системата на метрото в Йорк Сити в „ The View “ в сряда, потвърждавайки, че е трябвало да направи нещо „ трагично “, с цел да изпрати известие.

Ко-водещият Съни Хостин попита Хочул за решението да изпрати войски в метрото и я помоли да отговори на демократите, които подлагаха на критика нейното решение.

„ Не го имам вяра. Моята работа е да вардя вас, хората, в сигурност “, отговори тя, отбелязвайки, че в последно време има скок в закононарушенията в метрото, само че като цяло престъпността в Ню Йорк е намаляла.

„ Това, което се случи, е, че трябваше да направя нещо трагично и бързо, с цел да изпратя известие, че няма да се разминете с осъществяването на закононарушения в нашите подлези. Не можете да прережете гърлото на кондуктор “, сподели тя по време на нейния медийна изява. " Защото хората няма да вземат метрото, в случай че не се усещат в сигурност. Те не са там, с цел да тормозят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР