Губернаторът на Мериленд Уес Мур предостави актуална информация в четвъртък

...
Губернаторът на Мериленд Уес Мур предостави актуална информация в четвъртък
Коментари Харесай

Срутване на мост в Балтимор: Губернаторът на Мериленд Уес Мур казва, че „няма нищо, което да не направим“ относно усилията за възстановяване

Губернаторът на Мериленд Уес Мур даде настояща информация в четвъртък вечерта по отношение на напъните за възобновяване след сриването на моста Франсис Скот Кий, казвайки, че има „ дълъг път напред “.

Споделяйки подиума със сенаторите от Демократическата партия Бен Кардин и Крис Ван Холън и кмета на Балтимор Брандън Скот, Мур сподели, че „ няма нищо, което да не създадем “, с цел да подсигуряваме бързо и вярно умозаключение.

Губернаторът демократ благодари на администрацията на Байдън, че е дала зелена светлина на настояването му за 60 милиона $ федерална помощ за бързо пускане на напъните за възобновяване.

Гов. Мур сподели, че е неотложно да се почисти каналът и да се отвори корабният трафик към пристанището, тъй като „ здравето на стопанската система на Мериленд и на националната стопанска система зависи от това “.

На това изображение, оповестено от Националния ръб по превоз и сигурност, се вижда следовател на NTSB на товарния кора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР