Губернаторът на американския щат Флорида Рон ДеСантис подписа серия законопроекти,

...
Губернаторът на американския щат Флорида Рон ДеСантис подписа серия законопроекти,
Коментари Харесай

Флорида забрани смяната на пола при непълнолетни

Губернаторът на американския щат Флорида Рон ДеСантис подписа серия законопроекти, забраняващи на деца да се подлагат на медицински процедури за промяна на пола и да вървят на шоута с травестити. Непълнолетните няма да имат достъп до блокери на пубертета или хормонална терапия.
Според новите правила публичните бани и съблекалните би трябвало да бъдат обособени " въз основа на биологичния пол ". На чиновниците в учебните заведения се не разрешава да се обръщат към учениците с измислени от тях местоимения, вместо да употребяват по предопределение " тя " и " той ". 
Губернаторът е уверен, че законите ще създадат щата " леговище на разсъдъка ". " Трябва да оставим нашите деца просто да бъдат деца ", добави той.
Критиците на ДеСантис го упрекнаха в дискриминация и че е употребявал церемонията по сключване на новите закони като импровизирано начало на кандидат-президентската си акция. По-рано източници на " Уолстрийт Джърнъл " обявиха, че идната седмица той публично ще издигне кандидатурата си от Републиканската партия. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР