Губернатор. Грег Абът подписа в понеделник закон, който прави престъпление

...
Губернатор. Грег Абът подписа в понеделник закон, който прави престъпление
Коментари Харесай

Губернаторът на Тексас Грег Абът подписва законопроект, позволяващ на полицията да арестува мигранти, които преминават границата нелегално

Губернатор. Грег Абът подписа в понеделник закон, който прави закононарушение противозаконното влизане в Тексас, създавайки евентуален конфликт с администрацията на президента Джо Байдън по отношение на имиграционната политика и налагането на границите.

Абот, републиканец, който приложи други политики, ориентирани към мигранти, които са повдигнали правосъдни провокации, подписа законопроекта на събитие в Браунсвил, Тексас.

„ Умишленото безучастие на Байдън остави Тексас да се оправя самичък “, сподели Абът, добавяйки, че задачата на законопроекта е „ да спре приливната вълна от нелегално влизане в Тексас “.

Преминаването в Съединените щати сред избраните входни пристанища към този момент е закононарушение според федералния закон.

Подписът на Abbott идва, откакто следеният от републиканците щатски законодателен орган гласоподава предишния месец за утвърждение на мярката и до момента в който Белият дом и законодателите на Капитолийския рид се пробват да обсъдят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР