Грузия забрани превоза на пътници по вътрешната жп мрежа днес

...
Грузия забрани превоза на пътници по вътрешната жп мрежа днес
Коментари Харесай

Грузия забраняват превоза на пътници по вътрешната жп мрежа

Грузия забрани транспорта на пасажери по вътрешната жп мрежа през днешния ден в опит да попречи на разпространяването на ковид, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2023
Забраната е в действие до края на изключителното състояние на 21 април, посочи държавният представител Иракли Чиковани. Страната с население 3,7 милиона души към този момент е съобщила за 54 случая на COVID-19, като няма умряли, а осем пациенти са оздравели.

Армения разгласи изключително състояние поради COVID-19, Грузия затвори границите за чужденци

Грузия блокира два южни района, граничещи с Азербайджан, откакто инфектирана жена участвала на опело. В събота страната разгласи едномесечно изключително състояние и забрани събирания на повече от 10 души. Бившата руска република също така затвори границите си, забрани влизането на чужденци на нейна територия и спря авиовръзките с други страни.

Затворени са учебните заведения, измежду магазините работят само тези за хранителни артикули, аптеките и бензиностанциите. Затворени са също зимните курорти, заведения за хранене, кафенета, нощни клубове и спортни зали.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2023  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР