Груповият секс е познат от древни времена, а в наши

...
Груповият секс е познат от древни времена, а в наши
Коментари Харесай

Разказ от първо лице: Какво представляват секс партитата, има ли правила и посещават ли ги звезди

Груповият секс е прочут от антични времена, а в наши дни се провеждат VIP празненства с много стеснен достъп на местата. В цяла Европа се провеждат съвременни оргии, на които няма по какъв начин Бачи Кико (който знае, знае!) да участва свободно.

Разказите по-долу идват от известния подкаст Double Teamed, който е отдаден на хора, които харесват ексцентрични и групови полови удоволствия. Водещите се споделят Ками и Ники, а двете дават отговор на някои от най-често срещаните въпроси.

Какво съставляват секс празненствата?

Ники: " Винаги обичам да разказвам какво тъкмо съставляват другите типове групови занимания. Има тройки и четворки. Има събития с потенциал сред 6 и 20 индивида, а над 21 – ето това към този момент е секс празненство. На тези празненства има повече физическо пространство, както и по-голям брой хора. Има част, която е предопределена единствено за напитки, диалози и почтени свалки. Хората вършат секс в обособени пространства, които са също просторни, а концепцията е да са събрани на едно място. Не е нужно да се присъединявате, в случай че не ви се прави секс ".

Виж още: Балканското е в него: Той има БГ корени, наследник на Том Ханкс е и не знаете нищо за него

Как човек може да бъде сигурен, че средата е здравословна и няма да се болести с нещо?

Ники: " На тези празненства са подсигурени голям брой защитни средства, а гостите са наложително тествани за заболявания, излъчени по сексуален път. За всеки е чест да потвърди, че е изцяло здрав. Присъствах на празненство, на което станах очевидец по какъв начин мъж правеше секс с още две дами. Те лежаха една до друга, а той всякога сменяше презерватива, когато започваше контакт с една от тях. Бях супер впечатлена, че мисли освен за своето здраве, само че и за това на двете девойки, с които прави секс. Хората не сменят или не поставят кондоми, когато са със своите дългогодишни сътрудници ".

Има ли някакви правила и етикет за държание на такива празненства?

Ники: " Да! Без телефони е главното предписание, което се изисква от гостите на сходни празненства. Специфичен етикет няма, само че е значимо хората да са учтиви, да се държат благо с другите и да не допират никого, в случай че нямат позволение. Важно е да измиват добре всички секс играчки, откакто са ги употребявали. Възпитание, почит и добра хигиена – това са най-важните неща ".

Виж още: УАУ! Вижте още по-разхубавената щерка на Бони, нови фотоси шашнаха почитателите ѝ 

Какво става, в случай че не искаш да правиш секс с различен човек, който ти е предложил?

Ники: " Повечето хора се схващат и няма проблеми. Трябва да си кадърен да понесеш отвод и да си тръгнеш, когато не си мечтан. Ако някой ви предложения да вършиме секс, само че вие не желаете... просто му кажете, че не желаете и бъдете учтиви. Хората би трябвало да знаят, че няма да са магнит за всички останали и в това няма нищо неприятно или срамно ".

Ако реша да направя секс празненство, какво би трябвало да знам и би трябвало ли да дефинира правила? Има ли някакви упования гостите да имат избрана интимна прическа и сходни неща?

Ники: " Не, нормално няма условия за окосмяването в интимните области. На тези празненства има разнообразни хора, само че водеща е персоналната хигиена и здраве. Виждала съм както супер безпрепятствено избръснати, по този начин и много космати ".

Хората приказват ли си първо на по пиво или стартират да вършат секс с влизането?

Ники: " Обикновено гостите стартират да идват към 10 ч. вечерта. Повечето се опознават за към час, пийват нещо, танцуват и се забавляват. Трябва малко време, с цел да се провиснал и да стартира същинското празненство ". 

Ками: " На някои празненства хората даже стартират да разискват съществени тематики, като работа, стопанска система и политика. Разговорите се задълбочават, само че от време на време може да срещнеш някоя звезда. С тях също имаш дребна приказка, само че опцията за секс с тях е съвсем нулева ".

Как да намеря сигурна група от хора, които са подготвени за секс празненство у дома?

Ники: " Приложенията за запознанства несъмнено работят, само че постоянно имайте едно мислено. Комуникирайте известно време, срещнете се в естествена среда. Търсете хора без задръжки и табута, с цел да съберете съвършената група ".

Ками: " Във Фейсбук има такива групи също. Аз нямам опит с тях, само че знам, че съществуват и се употребяват много ".

Има ли упования за използването на алкохол и други опиати на сходни празненства? Биха ли те определили за отегчителен, в случай че не искаш да пиеш?

Ники: " Не! Аз съм изцяло трезвена на всички празненства ". 

Ками: " Аз пия, само че не повече от една чаша шампанско. Не се чака да сте под въздействието на каквито и да е опиати. На секс празненствата се чака да сте съответни, в цялостна кондиция и да се наслаждаваш на всичко, което правиш и виждаш. Алкохолът и другите вещества вредят на здравето ви и несъмнено няма да се визиите чудесно ".

Виж още: Кралят на маникюра Крис Младенов: за настоящите трендове през тази година и най-неприятните клиенти 

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР