Групата за търговия на дребно Pepco е изправена пред закъснения

...
Групата за търговия на дребно Pepco е изправена пред закъснения
Коментари Харесай

Нов шеф в Pepco, на фона на главоболия, причинени от хутите в Червено море

Групата за търговия на дребно Pepco е изправена пред закъснения и спомагателни разноски, поради нападенията на хутите в Червено море, написа английското издание .

Въпреки усложненията от Pepco са безапелационни, че ръководят дейно наличността на продуктите си и не чакат никакво влияние върху облагите си.

Сътресенията в Червено море, където бунтовническата група хути подхваща офанзиви на фона на продължаваща десетилетие революция в Йемен, принудиха корабите да се отклонят от региона и да направляват към нос Добра вяра, което засегна голям брой компании, в това число и Pepco.

Същевременно Pepco разгласи лек спад в съпоставимите продажби за предходното тримесечие и разгласи назначението на нов основен изпълнителен шеф. От 1 юли Стефан Борхерт, който до 2022 г. беше отпред на притежаващата група GrandVision на Vision Express, а преди този момент президент на европейското поделение на Sephora, ще поеме ролята на основен изпълнителен шеф в Pepco.
 Измама като по учебник: Хакери отмъкнаха от Pepco 15.5 милиона евро
Измама като по учебник: Хакери отмъкнаха от Pepco 15.5 милиона евро

Не е ясно дали средствата могат да бъдат възобновени

Бъдещият основен изпълнителен шеф сподели във връзка назначението си: " Pepco Group е мощен бизнес за търговия на дребно със мощна известност за даване на невероятни гама, стойност и улеснение за клиентите. "

Отчитайки спад от 2.9% в съпоставимите доходи през тримесечния интервал, приключващ на 31 март, Pepco разгласява последния си финансов доклад предишния четвъртък. Компанията регистрира усъвършенствано показване с растеж на общите доходи от 11.7% на база непрекъсната валута 1.35 милиарда евро, с помощта на огромното отваряне на нови магазини.
 Pepco напуща австрийския пазар
Веригата Pepco напуща първи европейски пазар

Заради песимистични упования за възвръщаемост в страната

Анди Бонд, изпълнителен ръководител отпред на Pepco Group, сподели: " Въпреки че комерсиалната среда остава предизвикателна, ние сме окуражени от признаците за усъвършенствано показване на някои от нашите съществени пазари на Pepco в Централна и Източна Европа, основен географски район за групата през второто тримесечие очаквайте продължаваща възходяща траектория в съпоставимите продажби в Pepco през второто полугодие. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР