Групата за натиск в 43-ото Народно събрание Мартин Димитров, Методи

...
Групата за натиск в 43-ото Народно събрание Мартин Димитров, Методи
Коментари Харесай

Методи Андреев: Радев и Борисов си приличат по кръга от хора - бивши ченгета на ДС

" Групата за напън " в 43-ото Народно заседание Мартин Димитров, Методи Андреев и Петър Славов разиска най-важните тематики от родния политически живот в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Не съм изумен от поддръжката на хора, свързани с Държавна сигурност, към президента Румен Радев. Генезисът на Радев е от някогашната Българска комунистическа партия, бил е член на Българска комунистическа партия. Борисов е същият. Вижте на Борисов някогашният кръг - мутри и някогашни ченгета. Подобно е и при Радев, той не намира в това упрек и счита, че тези хора са свестни. Не може да излезеш с пестник и да кажеш, че си срещу корумпираните, а да не признаеш, че един от източниците на тази корупционната вакханалия са някогашните чиновници на Държавна сигурност. Те сътвориха секрети общества, които работят против ползите на България ", разяснява Методи Андреев.

" Призивът " Мутри, вън " не се осъзнава и не се схваща неговият произход. " Мутри, вън " значи лустрация, значи Държавна сигурност вън от страната, означаваше прекъсването на Руската имперска политика върху България. Русия това цели - пръстен от корупционни режими ", добави Андреев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР