Групата Wet Pebbles спечели наградата за дебют в 52-рото издание

...
Групата Wet Pebbles спечели наградата за дебют в 52-рото издание
Коментари Харесай

Wet Pebbles: Наградата ни за дебют в конкурса „Пролет 2021“ е отговорност


Групата Wet Pebbles завоюва премията за дебют в 52-рото издание на състезанието на БНР за нова българска поп и рок ария „ Пролет 2021 “.

Песента носи заглавието „ Магията се завъртя “ и следва да бъде записана в Българското национално радио.

В студиото на радио София Теодора Николаева описа по какъв начин се е образувало дамското суинг трио Wet Pebbles .

„ Ние започнахме с Невена Григорова . Когато се запознахме и с Бояна Желязкова , протече тази химия и взехме решение, че това е! И трите работим с деца и когато започнахме първата ни подготовка, това даде звук на всичко, което ще се случи нататък “, описа Теодора.

“Движим се леко безредно, по този начин по женски, с нюх и по течението. Винаги, когато някой е по-вдъхновен и стимулиран, се събираме и дружно вършим аранжимента . Когато това се случи се надъхваме да продължим напред “.

Песента " Магията се завъртя " е по музика и текст на Теодора Николаева , аранжиментът е на Wet Pebbles.

„ Тя е от интервал на пътешествия и съвсем всеки ден се оказвах на ново място и посрещах изгрева, по тази причина се приказва за розовото небе. Когато я изсвирихме с девойките и с нашия басист Данаил Брезов , доста елементарно ни изникна аранжимента и по какъв начин да се случи “, показа Теодора.

Невена Григорова не скри страстите си от получената премия.

„ Доста сме разчувствани, тъй като това е първата ни премията и доста се радваме, че успяхме да стигнем до публиката на БНР, до екипа и до всички специалисти, които са решили да ни наградят. Смятаме, че това е залог за доста хубави неща. Освен, че ни развълнува премията, носи отговорност да я подкрепим с дейности “, описа Невена Григорова.

Подробности можете да чуете в звуковия файл

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР