Групата от обвинения в углавни престъпления бяха далеч най-много обвинения

...
Групата от обвинения в углавни престъпления бяха далеч най-много обвинения
Коментари Харесай

Прокурорът на Тексас оттегли обвиненията срещу 17 полицаи в Остин заради тактиката, използвана по време на протестите през 2020 г.

Групата от обвинявания в углавни закононарушения бяха надалеч най-вече обвинявания против чиновници от едно полицейско ръководство на Съединени американски щати за дейности на правоохранителните органи по време на национални митинги през 2020 година расова неправда и полицейска грубост. Някои служители на реда в Остин стреляха с патрони в тълпата, ранявайки сериозно един младеж.

„ Това беше сложна глава за Остин. Очаквам с неспокойствие да обърна страницата. Тези известия ще разрешат на полицейски чиновници, чийто живот беше преобърнат от обвиняванията, да се върнат към службата си за нашата общественост, “ сподели кметът на Остин Кърк Уотсън, демократ, който не беше на поста по време на митингите.

Въпреки необятно публикуваните изказвания за груби или даже противозаконни полицейски тактики в Съединени американски щати след митингите през 2020 година, малко градове преследваха Двама служители на реда от Далас са изправени пред обвинявания в тежко нахлуване със смъртоносно оръжие и публично подтисничество, а служител на реда от Ню Йорк беше упрекнат в нахлуване, сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР