Групата на Възраждане“ в Столичния общински съвет е получила покана

...
Групата на Възраждане“ в Столичния общински съвет е получила покана
Коментари Харесай

„Възраждане“ ще преговарят са председател на СОС, ако бъде възстановен Паметникът на Съветската армия

Групата на „ Възраждане “ в Столичния общински съвет е получила покана за среща-разговор за съвещания сред партиите в СОС и кмета на София, по самодейност на общински съветници от друга група.   

Това се споделя в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

" Общинските съветници на политическата организация ще одобряват поканата за диалог при осъществяването на едно наложително изискване. „ Възраждане “ ще седне на масата единствено и само когато бъде възобновен Паметникът на Съветската войска,  което ще символизира и възобновяване на законността и реда в София ", се показва в текста.

Групата на „ Възраждане “ напомня, че както в Народното събрание, по този начин и в Столичния общински съвет ще води диалози само и единствено за политика по значими за софиянци въпроси. Ако общинските съветници, поели ролята на медиатори, могат да подсигуряват разрешаването на рецесията, основала се от неналичието на правда в столицата, и да дадат сигурен знак за това с възобновяване на Паметника на Съветската войска, който символизира успеха над фашизма, групата на „ Възраждане “ ще седне на масата за 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР