Групата компании Калашников и руското вътрешно министерство подготвят договор за

...
Групата компании Калашников и руското вътрешно министерство подготвят договор за
Коментари Харесай

Нов пистолет заменя легендарния Макаров

Групата компании " Калашников " и съветското вътрешно министерство приготвят контракт за компактния револвер " Лебедев " за подмяна на револвера " Макаров ". Това осведоми РИА " Новости ", базирайки се на пресслужбата на " Калашников ".

" Сега клиент на револвера " Лебедев " е Министерството на вътрешните работи, точно там компактния револвер " Лебедев " би трябвало да размени револвера " Макаров ". В сегашния миг е към края си изпитателната употреба на " Лебедев " в Министерство на вътрешните работи, " Калашников " и Министерство на вътрешните работи се приготвят за подписване на контракт ", прецизираха от компанията.

Темпът на превъоръжаване на чиновници на Министерството на вътрешните работи на Русия от " Макаров " към " Лебедев " " ще бъде избран от клиента ". Общо в този момент в силовите структури на страната има към 100 хиляди револвера " Макаров ".

Освен това, съгласно " Калашников ", съветското военно министерство също е показало интерес към " Лебедев ", " само че е прекомерно рано да се приказва за конкретика ".



Групата компании е подготвена да взе участие в утилизацията на старите " Макаров ", в случай че държавните клиенти са заинтригувани от това. Този въпрос към момента не е бил обсъждан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР