Групата Фиат Крайслер оттегли офертата си за сливане с френската

...
Групата Фиат Крайслер оттегли офертата си за сливане с френската
Коментари Харесай

Провал на мегасделката: Фиат Крайслер оттегли офертата за сливане с Рено

Групата " Фиат Крайслер " отдръпна офертата си за обединение с френската компания " Рено ". Съобщението пристигна часове, откакто френското държавно управление изиска закъснение на решението си за договорката.

Сделка за 35 милиарда $ и основаването на третия по величина автомобилостроител в света се провали тази нощ.

" Фиат Крайслер " отдръпна предлагането си за обединение с " Рено ", откакто късно нощес френското държавно управление не съумя да вземе решение дали да има договорка и изиска пролонгация.

Италианско-американският тръст показва, че сегашните политически условия във Франция не спомагат за положителния свършек на плануваното доближаване.

Според френската страна, която е най-големият акционер в " Рено " с дял от 15%, Париж е работил градивно по плана и е било реализирано съглашение по три от четирите условия, сложени от френска страна.

След известието за провалената договорка, акциите на " Рено " се сринаха със 7,7 на 100 в ранната търговия на фондовата борса в Париж.
 Обвиниха Обвиниха "Фиат Крайслер " за измами за отделените нездравословни излъчвания
Агенцията за отбрана на околната среда на Съединени американски щати упрекна "Фиат Крайслер " в манипулиране на данните за отделяните нездравословни излъчвания на негови дизелови коли. Аге...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР